bul
Новини

Новини

У дома Новини

Новини

Новини

У дома Новини

Как да изберем материали за ръчно изработени модели играчки

20 Aug, 2024 3:12pm

Изборът на материали за модели на фигурки играчки играе важна роля в продукта, а също така има много класификации на материалите за играчки. Как можем да изберем материали, които са подходящи за нашите собствени продукти? По-долу редакторът ще разясни:

Често използваните материали за модели на фигурки включват ABS, PVC, смола, винил, капкомер и PU. И така, какви са разликите между тези материали и как да ги изберем? Първо, нека да разгледаме техните различия.

1. Разлика в цените: Цените са подредени в низходящ ред: PU>смола>ABS>PVC>винил>лепило за капково лепило, като PU е много скъпо, а лепилото за капково лепило е най-евтиното.
2. Различни форми: ABS/PVC/PU/капковото лепило обикновено е стоманена форма, виниловото лепило обикновено е медна форма, а смолата е силиконова форма
3. Поради различната твърдост ABS може да се използва само за направата на твърди гумени кукли, докато други материали могат да се използват за направата на меки.
4. Различни цветове, при производство на мулти-цветни продукти, капкомери могат да капят различни цветове без стълб-обработка, докато други материали трябва да бъдат формовани в един цвят, преди да преминат през вторичен процес на пръскане с масло.
5. Употреба: Много персонализирани играчки за клиенти са разделени на два вида: редки и обикновени. Редките играчки обикновено изискват по-добри материали, докато обикновените играчки могат да избират малко по-достъпни материали. чакай

Изпратете съобщение ни

Поискайте незабавно оферта

Моля, попълнете формуляра по-долу и щракнете върху бутона, за да поискате повече информация за