cs
Zprávy

Zprávy

Domov Zprávy

Zprávy

Zprávy

Domov Zprávy

Jak si vybrat materiály pro ručně vyráběné modely hraček

20 Aug, 2024 3:12pm

Důležitou roli u výrobku hraje výběr materiálů pro modely figurín a existuje také mnoho klasifikací materiálů pro hračky. Jak si můžeme vybrat materiály, které jsou vhodné pronaše vlastní výrobky? Níže editor upřesní:

Mezi běžně používané materiály pro modely figurek patří ABS, PVC, pryskyřice, vinyl, kapátko a PU. Jaké jsou tedy rozdíly mezi těmito materiály a jak bychom je měli vybírat? Nejprve se podívejmena jejich rozdíly.

1. Cenový rozdíl: Ceny jsou seřazeny sestupně: PU>pryskyřice>ABS>PVC>vinyl>kapací lepidlo, přičemž PU je velmi drahé a kapkové lepidlo jenejlevnější.
2. Různé formy: ABS/PVC/PU/odkapávací lepidlo je obvykle ocelová forma, vinylové lepidlo je obvykle měděná forma a pryskyřice je silikonová forma
3. Kvůli různé tvrdosti lze z ABS vyrábět pouze panenky z tvrdé gumy, zatímco z jiných materiálů lze vyrábět měkké.
4. Různé barvy při výrobě multi-barevné produkty, kapátka mohou odkapávat různé barvy bez pošty-zpracování, zatímco ostatní materiály musí být vytvarovány do jedné barvy před tím,než podstoupí sekundární proces stříkání oleje.
5. Použití: Mnoho přizpůsobených hraček pro zákazníky je rozděleno do dvou typů: vzácné a běžné. Vzácné hračky většinou vyžadují kvalitnější materiály, zatímco běžné hračky si mohou vybrat oněco dostupnější materiály. Počkejte

Pošletenám zprávu

Okamžitě si vyžádejte cenovounabídku

Vyplňte prosímníže uvedený formulář a kliknutímna tlačítko si vyžádejte další informace o