el
Νέα
Νέα

Πώς να επιλέξετε υλικά για χειροποίητα μοντέλα παιχνιδιών

20 Aug, 2024 3:12pm

Η επιλογή υλικών για παιχνίδια με ειδώλια παίζει σημαντικό ρόλο στο προϊόν και υπάρχουν επίσης πολλές ταξινομήσεις υλικών για παιχνίδια. Πώς μπορούμε να επιλέξουμε υλικά που είναι κατάλληλα για τα δικά μας προϊόντα; Παρακάτω, ο συντάκτης θα αναλύσει:

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως για παιχνίδια με ειδώλια περιλαμβάνουν ABS, PVC, ρητίνη, βινύλιο, σταγονόμετρο και PU. Ποιες είναι λοιπόν οι διαφορές μεταξύ αυτών των υλικών και πώς πρέπει να τα επιλέξουμε; Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές τους.

1. Διαφορά τιμής: Οι τιμές ταξινομούνται με φθίνουσα σειρά: PU>ρητίνη>ABS>PVC>βινύλιο>στάγδην κόλλα, με την PU να είναι πολύ ακριβή και την κόλλα σταγόνας να είναι η φθηνότερη.
2. Διαφορετικά καλούπια: ABS/PVC/PU/Η στάγδην κόλλα είναι συνήθως ένα καλούπι από χάλυβα, η κόλλα βινυλίου είναι συνήθως ένα καλούπι χαλκού και η ρητίνη είναι ένα καλούπι σιλικόνης
3. Λόγω διαφορετικής σκληρότητας, το ABS μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την κατασκευή κούκλων από σκληρό καουτσούκ, ενώ άλλα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή μαλακών.
4. Διαφορετικά χρώματα, κατά την παραγωγή multi-έγχρωμα προϊόντα, τα σταγονόμετρα μπορούν να στάζουν διάφορα χρώματα χωρίς ανάρτηση-επεξεργασία, ενώ άλλα υλικά πρέπει να μορφοποιηθούν σε ένα χρώμα πριν υποβληθούν σε δευτερεύουσα διαδικασία ψεκασμού λαδιού.
5. Χρήση: Πολλά προσαρμοσμένα παιχνίδια για πελάτες χωρίζονται σε δύο τύπους: σπάνια και συνηθισμένα. Τα σπάνια παιχνίδια απαιτούν συνήθως καλύτερα υλικά, ενώ τα συνηθισμένα παιχνίδια μπορούν να επιλέξουν ελαφρώς πιο προσιτά υλικά. Περιμένετε

Στείλτε μήνυμα

Ζητήστε μια προσφορά αμέσως

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάντε κλικ στο κουμπί για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά