fin
Uutiset

Uutiset

Koti Uutiset

Uutiset

Uutiset

Koti Uutiset

Kuinka valita materiaaleja käsintehtyihin mallileluihin

20 Aug, 2024 3:12pm

Figuurimallilelujen materiaalivalinnalla on tärkeä rooli tuotteessa, ja leluille on myös monia materiaaliluokituksia. Miten voimme valita omiin tuotteisiimme sopivat materiaalit? Alla toimittaja selventää:

Yleisimmin käytettyjä materiaaleja hahmomallileluissa ovat ABS, PVC, hartsi, vinyyli, tiputin ja PU. Joten mitä erojanäiden materiaalien välillä on ja mitenne pitäisi valita? Katsotaanpa ensinniiden eroja.

1. Hintaero: Hinnat on lajiteltu laskevassa järjestyksessä: PU>hartsi>ABS>PVC>vinyyli>tippuliima, jossa PU on erittäin kallista ja tippuliima on halvin.
2. Eri muotit: ABS/PVC/PU/tippuliima on yleensä teräsmuotti, vinyyliliima on yleensä kuparimuotti ja hartsi on silikonimuotti
3. Eri kovuudesta johtuen ABS:stä voidaan valmistaa vain kovia kuminukkeja, kun taas muista materiaaleista voidaan valmistaa pehmeitänukkeja.
4. Eri värit, kun tuotetaan useita-värituotteet, tiputtimet voivat tippua eri värejä ilman postia-käsittelyssä, kun taas muut materiaalit on muovattava yhdeksi väriksi ennen toissijaista öljyruiskutusprosessia.
5. Käyttö: Monet asiakkaille räätälöidyt lelut on jaettu kahteen tyyppiin: harvinainen ja tavallinen. Harvinaiset lelut vaativat yleensä parempia materiaaleja, kun taas tavalliset lelut voivat valita hieman edullisempia materiaaleja. Odota

Edellinen: Jokainen valmistamammenukke on parasta laatua:

Seuraava: Ei enempää

Lähetä viesti meille

Pyydä tarjous välittömästi

Täytä alla oleva lomake janapsauta painiketta pyytääksesi lisätietoja