hu
Hír

Hír

itthon Hír

Hír

Hír

itthon Hír

Hogyan válasszunk anyagokat a kézzel készített modelljátékokhoz

20 Aug, 2024 3:12pm

A termékben fontos szerepet játszik a figurás játékmodellek anyagának kiválasztása, és a játékokhoz számos anyagbesorolás is létezik. Hogyan válasszuk ki a saját termékeinkhez megfelelő anyagokat? Az alábbiakban a szerkesztő részletezi:

A figurás játékokhoz leggyakrabban használt anyagok közé tartozik az ABS, PVC, gyanta, vinil, cseppentő és PU. Tehát mi a különbség ezek között az anyagok között, és hogyan válasszuk ki őket? Először is vessünk egy pillantást a különbségeikre.

1. Árkülönbség: Az árak csökkenő sorrendben vannak rendezve: PU>gyanta>ABS>PVC>vinil>csepegő ragasztó, a PUnagyon drága, a csepegtető ragasztó pedig a legolcsóbb.
2. Különböző formák: ABS/PVC/PU/a csepegtető ragasztó általában egy acélforma, a vinil ragasztó általában egy rézforma, a gyanta pedig egy szilikon forma
3. Az ABS-ből az eltérő keménység miatt csak keménygumi babák készíthetők, más anyagokból pedig puha.
4. Különböző színek, multi gyártásakor-színes termékek, csepegtetők különféle színeket csepegtethetnek postázásnélkül-feldolgozás, míg más anyagokat egyszínűvé kell önteni, mielőtt másodlagos olajpermetezési eljáráson mennek keresztül.
5. Használat: Számos, az ügyfelek számára kialakított játék két típusra oszlik: ritka és közönséges. A ritka játékok általában jobb anyagokat igényelnek, míg a közönséges játékok valamivel olcsóbb anyagokat választhatnak. Várjon

Küldjön üzenetetnekünk

Azonnal kérjen árajánlatot

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és kattintson a gombra, hogy további információt kérjen