nl
Nieuws

Nieuws

Thuis Nieuws

Nieuws

Nieuws

Thuis Nieuws

Hoe materialen kiezen voor handgemaakt modelspeelgoed

20 Aug, 2024 3:12pm

De materiaalkeuze voor speelgoedfiguurtjes speelt een belangrijke rol in het product, en er zijn ook veel materiaalclassificaties voor speelgoed. Hoe kunnen we materialen kiezen die geschikt zijn voor onze eigen producten? Hieronder zal de redacteur het volgende toelichten:

De meest gebruikte materialen voor speelgoedfiguren zijn ABS, PVC, hars, vinyl, druppelaar en PU. Dus wat zijn de verschillen tussen deze materialen en hoe moeten we ze kiezen? Laten we eerst eens kijkennaar hun verschillen.

1. Prijsverschil: De prijzen zijn in aflopende volgorde gesorteerd: PU>hars>ABS>PVC>vinyl>druppellijm, waarbij PU erg duur is en druppellijm het goedkoopste.
2. Verschillende mallen: ABS/PVC/PU/druppellijm is meestal een stalen mal, vinyllijm is meestal een koperen mal en hars is een siliconen mal
3. Vanwege de verschillende hardheden kan ABS alleen worden gebruikt om harde rubberen poppen te maken, terwijl andere materialen kunnen worden gebruikt om zachte poppen te maken.
4. Verschillende kleuren bij productie van multi-kleurproducten, druppelaars kunnen zonder post verschillende kleuren druppelen-verwerking, terwijl andere materialen in één kleur moeten worden gegoten voordat ze een secundair oliespuitproces ondergaan.
5. Gebruik: Veel op maat gemaakt speelgoed voor klanten is onderverdeeld in twee typen: zeldzaam en gewoon. Zeldzaam speelgoed vereist meestal betere materialen, terwijl gewoon speelgoed iets goedkopere materialen kan kiezen. wachten

Stuur een bericht ons

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en klik op de knop om meer informatie aan te vragen