rom
Ştiri

Ştiri

Acasă Ştiri

Ştiri

Ştiri

Acasă Ştiri

Cum să alegi materialele pentru jucăriile model realizate manual

20 Aug, 2024 3:12pm

Selectarea materialelor pentru jucăriile model figurine joacă un rol important în produs și există, de asemenea, multe clasificări de materiale pentru jucării. Cum putem alege materiale care sunt potrivite pentru produselenoastre? Mai jos, editorul va detalia:

Materialele utilizate în mod obișnuit pentru jucăriile model figurine includ ABS, PVC, rășină, vinil, picurător și PU. Deci, care sunt diferențele dintre aceste materiale și cum ar trebui să le alegem? În primul rând, să aruncăm o privire la diferențele dintre ele.

1. Diferența de preț: Prețurile sunt sortate în ordine descrescătoare: PU>rășină>ABS>PVC>vinil>clei de picurare, PU fiind foarte scump și lipiciul de picurare fiind cel mai ieftin.
2. Matrite diferite: ABS/PVC/PU/adezivul de picurare este de obicei o matriță de oțel, adezivul de vinil este de obicei o matriță de cupru, iar rășina este o matriță de silicon
3. Datorită durității diferite, ABS poate fi folosit doar pentru a face păpuși din cauciuc dur, în timp ce alte materiale pot fi folosite pentru a face cele moi.
4. Diferite culori, atunci când produceți multi-produse colorate, picuratoarele pot picura diverse culori fără post-procesare, în timp ce alte materiale trebuie modelate într-o singură culoare înainte de a fi supuse unui proces secundar de pulverizare cu ulei.
5. Utilizare: Multe jucării personalizate pentru clienți sunt împărțite în două tipuri: rare și obișnuite. Jucăriile rarenecesită de obicei materiale mai bune, în timp ce jucăriile obișnuite pot alege materiale puțin mai accesibile. așteaptă

Trimiteți mesajulnostru

Solicitați imediat o cotație

Vă rugăm să completați formularul de mai jos și să faceți clic pe butonul pentru a solicita mai multe informații despre