swe
Nyheter

Nyheter

Hem Nyheter

Nyheter

Nyheter

Hem Nyheter

Hur man väljer material för handgjorda modellleksaker

20 Aug, 2024 3:12pm

Valet av material för figurmodellleksaker spelar en viktig roll i produkten, och det finns också många materialklassificeringar för leksaker. Hur kan vi välja material som passar våra egna produkter? Nedan kommer redaktören att utveckla:

De vanligaste materialen för leksaker av figurmodeller inkluderar ABS, PVC, harts, vinyl, dropper och PU. Så vad är skillnaderna mellan dessa material och hur ska vi välja dem? Låt oss först ta en titt på deras skillnader.

1. Prisskillnad: Priserna är sorterade i fallande ordning: PU>harts>ABS>PVC>vinyl>dropplim, där PU är mycket dyrt och dropplim är billigast.
2. Olika formar: ABS/PVC/PU/dropplim är vanligtvis en stålform, vinyllim är vanligtvis en kopparform och harts är en silikonform
3. På grund av olika hårdhet kan ABS endast användas för att göra hårda gummidockor, medan andra material kan användas för att göra mjuka.
4. Olika färger,när man producerar multi-färgprodukter, droppare kan droppa olika färger utan post-bearbetning, medan andra material måste gjutas till en färg innan de genomgår en sekundär oljesprutningsprocess.
5. Användning: Många skräddarsydda leksaker för kunder är indelade i två typer: sällsynta och vanliga. Sällsynta leksaker kräver oftast bättre material, medan vanliga leksaker kan välja lite mer prisvärda material. vänta

Skicka meddelande oss

Begär offert omgående

Vänligen fyll i formuläretnedan och klicka på knappen för att begära mer information om